Gewoon durven

Gewoon durven ‘Je ziet er zo tof uit, rood jurkje, rode schoenen, je had meteen mijn aandacht toen je opkwam!’ Ondertussen had ze ook rode wangen en een grijns van oor tot oor want ze had net een knaller van een pitch afgeleverd. ‘Jaaaa’, lachte ze, ‘Ik heb naar je geluisterd Thirza, niet alleen wat je vertelt maar ook hoe je het vertelt bepaalt of je publiek trekt. Zag je hoeveel mensen er net naar me toekwamen voor meer info!?!’ Ik was stiekum trots op haar, mijn klant, die ik ondersteun bij het krijgen en houden van meer klanten en die echt geen podiumtijger is. Omdat ze het gedurfd had. Letterlijk en figuurlijk aandacht had gevraagd voor dat wat zij belangrijk vindt: haar product.

Het bevestigde voor mij ook weer dat je nog zo goed voorbereid kunt zijn, uiteindelijk is het toch de vraag: durf je? Durf je dat podium te pakken als het jouw moment is?
En dan ook met alles wat je in je hebt, volle bak?! Geldt niet alleen voor pitches, maar ook tijdens vergaderingen, discussies of zelfs je functioneringsgesprek…Of gewoon bij het posten van een berichtje… Dare to shine!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *