Ervaringen.

 • Mijn eerste kennismaking met Thirza was bij een presentatie over de “nieuwe zorgmedewerker”. Later samengewerkt  rondom het kwaliteitssysteem gehandicaptenzorg voor Zuidwester.

  Kenmerkend voor Thirza is haar inspirerende werkwijze en haar grote kennis op het terrein van kwaliteitsbeleid. Thirza weet in een project of gesprek de juiste sfeer neer te zetten en op een speelse wijze de gesprekspartners te bewegen ‘verder te kijken’ .

  Hans Waardenburg – Voorzitter Raad van Bestuur Zuidwester

 • Thirza heeft Quadraam een aantal malen ondersteund bij de voorbereiding en de uitvoering van tweedaagse bijeenkomsten met de strategische top van de organisatie.
  In de voorbereiding is Thirza grondig en heeft ze oog voor zowel inhoud als proces. Tijdens de uitvoering weet ze op een heel natuurlijke manier in verbinding met de mensen de focus op de resultaten en doelstellingen te houden.
  Ze scherpt het proces aan op punten als samenwerking, focus, duidelijkheid en onderlinge relaties.
  In haar houding weet ze de optimale toon te vinden die ervoor zorgt dat ze als ondersteunend en verbindend wordt ervaren terwijl ze toch scherp kan zijn in haar feedback.

  Erika Diender-van Dijk – Voorzitter college van Bestuur Quadraam

 • Wij vragen Thirza regelmatig om ons weer even op scherp te zetten. Ze helpt ons de essentie van onze bezigheden te laten inzien waardoor we weer de juiste prioriteiten stellen en strepen in zaken die niet nu belangrijk zijn, maar wel veel onrust veroorzaken.
  Bijzonder is het hoe je binnen een paar uur weer die drive voelt om verder te bouwen, doordat Thirza als geen ander niet alleen de pijnpunten meteen ziet, maar je ook naar de oplossing leidt. We zijn dan weer een stuk doelmatiger, vrolijker en stressvrij aan het werk.

  Roeland en Olivier Meijs – Eigenaren DJ School Amsterdam

 • Thirza is iemand waarmee de samenwerking altijd leidde tot synergie. Thirza stelt de goede vragen, luistert, vertaalt, reflecteert en stelt oplossingen voor die passen bij jou of de situatie. Ze zet haar kennis van leren en veranderen in op een enthousiasmerende open manier en is zeer creatief in het bedenken van werkvormen en het scheppen van een positieve sfeer. En daarnaast is ze een warm en zeer hartelijk persoon. Erg prettig om mee samen te werken!

  Amarens Bakker – Strategie & conceptontwikkeling online leerinterventies at Vilans

 • Thirza is een energieke, authentieke coach op het gebied van leren. Ze geeft mensen o.a. inzicht in hun “golden cirkel” (why/how/what) waarmee men anderen kan inspireren en van elkaar kan leren. Thirza een is topper om mee samen te werken. Ze is collegiaal, efficiënt, resultaatgericht en door haar enthousiasme daagt ze je uit om op een andere manier te denken. Hoe je dingen aanpakt, hoe het anders zou kunnen, met welk resultaat en wat je daarvoor nodig hebt, waarbij humor altijd een plekje heeft.

  Judith Oosterom
  Projectmedewerker bij Vilans

 • Thirza heeft oog voor wat mensen beweegt en weet anderen te inspireren om het beste uit henzelf te halen. Ze is gedreven om opdrachten succesvol af te ronden, waarbij ze het belangrijk vindt dat mensen ook echt iets aan het resultaat hebben. Dat laatste geldt in het bijzonder voor medewerkers en cliënten.

  Jeroen Zomerplaag – Manager Zorgbeleid, Kwaliteit & Veiligheid bij Stichting Philadelphia Zorg

 • Thirza is oprecht geïnteresseerd – open, onbevooroordeeld, benieuwd naar drijfveren. Ze ziet kwaliteiten bij anderen en kan ze (helpen) inzetten. Voor mij persoonlijk betekent dat ik me snel op mijn gemak voel bij haar. Ze is autonoom – kiest een eigen richting en maakt eigen keuzes. Niet uit koppigheid maar omdat ze visie heeft en omdat ze haar hart moet volgen. Ze blijft bij de kern – weinig bullshit en franje. Ze weet veel van de zorgsector. En over hoe processen werken. Hoe groepen medewerkers werken. Als je aan een tandwieltje draait aan de ene kant van de organisatie – welke invloed dat dan ergens anders kan hebben. Ze durft te exploreren en vernieuwen. Niet om het vernieuwen – maar omdat ze zich niet laat remmen door gewoontes. Kortom, Thirza is onbevooroordeeld, autonoom en explorerend.

  Larix Bouwman – Consultant en projectleider, zelfstandig

 • Ik heb erg prettig met Thirza samengewerkt vanuit Bartimeus en ZonMw. Thirza weet professionals goed te inspireren om in beweging te komen en hun eigen talenten te benutten.

  Inesz van Benten – ZonMw

 • Drie woorden die Thirza het beste typeren: Oplossingsgericht; ze maakt snelle analyses en zoekt samen naar de meest passende oplossing. Betrouwbaar; ze doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. Fijne open persoonlijkheid; bij Thirza wil je graag in de buurt zijn want het is fijn toeven!
  Joyce Kreijne – Hogeschool van Amsterdam

 • Thirza heeft het proces kwaliteitsrapport 2017 en de externe visitatie hierop begeleid bij Zuidwester. Hierin heb ik haar leren kennen als iemand die goed luistert naar de doelstellingen van de organisatie en deze weet ze te vertalen in een goede opzet en aanpak. Tijdens groepsgesprekken weet Thirza de juiste vragen te stellen en een veilige omgeving te creëren, waardoor ook lastige onderwerpen op een constructieve wijze besproken kunnen worden. Ze komt haar belofte van focus, aandacht en resultaat na. Naast haar professionaliteit is ze ook een zeer prettig persoon om mee samen te werken.

  Jantien Nagtegaal – Strategisch adviseur zorgkwaliteit bij Stichting Zuidwester


Kennismaken? Hulp nodig?

Onder het genot van een kop koffie of thee hoor ik graag wat je zoekt en bespreken we direct of ik de juiste persoon voor je ben.